Welke zijn de bepaalde factoren voor de afmeting en de indeling van mijn maatmeubel?

 In blog

De afmeting en de indeling van uw maatmeubel is afhankelijk van het doel waarvoor deze gebruikt zal worden.

Kantoorgebruik

Indien het maatmeubel dient voor in uw kantoor dan geldt een algemene diepte van 35 cm tot 45 cm.

Dressing/kledij

Voor dressings gelden verschillende maten.

T-Shirts,…

Indien de kast enkel gebruikt wordt voor uw kledij dat geplooid wordt, dan heeft men voldoende met een binnendiepte van 40 tot 45 cm.

Hanggedeelte

Als binnendiepte voor uw hanggedeelte adviseren wij minimum 57,5 cm. Indien u met een kleinere binnendiepte toch wenst over te gaan tot een hanggedeelte, adviseren wij een uittrekbare garderoberail.

De hoogte van uw garderoberail is afhankelijk van het de kledij. Voor hemden en dubbelgevouwen broeken is een hoogte van 90 tot 100 cm voldoende. Voor kleedjes geldt algemeen 130 tot 150 cm.

Tijdens de plaatsing van uw maatmeubel zullen onze plaatsers steeds vragen om uw ‘langste’ kledij te laten zien. Immers door het werken met rijboring in uw kast kunnen wij ter plaatse uw garderoberail voorzien op de correcte hoogte.

Stel u wenst geen rijboring?

Dat kan. Dan voorzien we een individuele boring. Let wel! U kan achteraf uw leggers niet meer veranderen! Dit in tegenstelling tot rijboring. Met rijboring kan u ten alle tijde de indeling van uw kast aanpassen. Vraag steeds aan onze plaatsers hoe u het beste te werk gaat.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search