Totale renovatie van een badkamer

 In blog

Ben je toe aan een totale renovatie van je badkamer? Laat je hierin begeleiden door een team met ervaring. Bij een renovatie kunnen kleine addertjes onder het gras zitten, waar je als particulier niet dadelijk aan denkt. Soms zijn deze ook verborgen en kom je ze pas tegen tijdens een renovatie.

Hoe gaan we te werk?

  1. We komen ter plaatse je badkamer een eerste keer inspecteren…we nemen de maten op van je badkamer, bekijken de ruimte reeds met de huidige aansluitingen.
  2. We bespreken ter plaatse jullie wensen.
  3. Zodra een ontwerp uitgewerkt is, maken we een afspraak.
  4. Eens het ontwerp goedgekeurd is, wordt er op zoek gegaan naar het materiaal waarin jullie je badkamer wensen uit te werken. Pas dan kan er een offerte uitgewerkt worden.
  5. Een offerte van een totaal renovatie zal altijd een niet nader bepaald onderdeel bevatten, namelijk dit van de leidingen en afvoeren welke we zullen tegenkomen nà de afbraakwerken. Omdat dit ‘verborgen’ is, zal dit steeds tijdens de werken samen met de klant doorgenomen en besproken worden. Dit betekent dat qua budget er goed moet nagedacht worden. Als jullie ons een budget melden voor de werken, hebben wij steeds onvoorziene onkosten mee in ons achterhoofd. Dit betekent dat een gemeld budget steeds hoger moeten uitvallen dan onze offerte.

Planning

Planning is een belangrijk aspect in een renovatie.  Het is een kunst om alles op elkaar te laten volgen. Dit is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Tijdens de afbraakwerken kunnen er namelijk verborgen gebreken aan het licht komen. Het is aan ons om hier mee om te gaan in de planning. Het maken van keuzes in uw materiaal is belangrijk om de planning op te maken. Op sommige materialen dient namelijk langer gewacht te worden dan op andere. Het is aangeraden om tijdens de renovatie een oplossing voorhanden te hebben in functie van douchen, bad, persoonlijke hygiëne…Je huidige badkamer is immers tijdens de werken niet bruikbaar.

Gerealiseerd project

Bekijk even deze foto’s van een gerealiseerd project… (voor, 3D simulatie en na)

[Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”renovatie badkamer”]

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search