Zero PST topblad

 In blog

Als je een strakke look wenst, welke binnen je budget kan passen, dan is Zero een prima oplossing. Een ideaal alternatief voor de duurdere afwerkingen zoals dekton, solid surface,…

Wat is Zero?

Zero is een innovatie op topniveau met technologisch geavanceerd toplaag binnen het segment van HPL. Dit materiaal is uitermate geschikt voor de meest veeleisende omgevingen en toepassingen. Dit materiaal kan op een drager verlijmd worden of zelfs verkregen worden in een dikte van 12 mm! 12 mm is een solid core, dit wil zeggen door en door in de massa gekleurd zonder bruine randjes.

Voordelen?

  1. ultra matte oppervlakte structuur
  2. vingerafdruk-proof
  3. antibacteriële en hygiënische eigenschappen
  4. enorme weerstand tegen krassen en stoten
  5. hoge UV-bestendigheid
  6. extreme hitte weerstand
  7. gemakkelijk te reinigen
  8. budget vriendelijk

Afmeting en kleuren

Een compacte plaat van 12 mm is te verkrijgen in maximum 420 cm op 130 cm. De twee hoofdkleuren zijn zwart of wit.

Onderhoud en gebruik

Zero is warmte-bestendig. Doch een kookpot rechtstreeks op dit materiaal plaatsen wordt afgeraden! Ook bij dit materiaal gebruik je best onderzetters en snijplanken. Het onderhoud is gemakkelijk…met een vochtige doek en een reinigingsproduct over het oppervlakte is gaan is voldoende. Gebruik geen schuursponjes op dit product, evenals geen scherpe objecten zoals messen zonder onderlegger of snijplank. Gebeurt dit toch? Kleine micro krasjes zijn herstelbaar dankzij de nanotechnologie en thermische verwarming. Je zou dit zelf kunnen doen! Let op, het gaat hier over ondiepe, oppervlakkige krasjes.

 

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search