Je wilt een ruimte in je woning opfrissen en/of vernieuwen, maar je wenst hiervoor maar één aanspreekpunt? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Tijdens de eerste jaren van ons bestaan, zijn we onderweg heel goede vakmensen tegengekomen.

Deze vakmensen hebben wij rond ons verzameld en zo zijn we gekomen tot het punt dat wij een totaalrenovatie van a tot z kunnen aanbieden voor al uw projecten.

 

ONTWERP – COÖRDINATIE – REALISATIE

 

Hoe werken we?

  • Er is een eerste kennismakingsgesprek om samen het project door te nemen. Dromen/wensen worden genoteerd zoals voorkeur voor materiaal, kleuren en stijl.
  • Een bezoek ter plaatse is soms al een optie om een gevoel te krijgen van de look en feel van de rest van uw woning, verder kijken we dan ook al uit naar eventuele (verborgen) hindernissen voor het verwezenlijken van uw project.
  • Op basis hiervan wordt een plan op schaal uitgewerkt. Dit plan op schaal wordt gegoten in een realistische visualisatie.
  • Bij het eerste terugkom moment wordt samen met jullie het plan doorgenomen.
  • Als de nieuwe look en feel goed zit, vragen wij een stap te zetten naar definitieve keuzes in materiaal, kleur, uitvoeringen,… om zo tot de juiste prijsofferte te komen. Het kan zijn dat wij hiervoor eerst bezoekjes plannen bij onze partners. Zeker bij badkamer renovaties is het wijs een bezoekje te brengen bij onze partner om tot een juiste keuze te komen en meerdere mogelijkheden door te nemen.
  • Bij akkoord tot uitvoering ontvangen jullie de realistische visualisatie…
  • Indien u zou kiezen voor een andere partner om uw project te realiseren volgens de door ons uitgevoerd voorstel, dan is er de mogelijkheid het plan te bekomen tegen een vergoeding.

 

Ben je een architect, interieurarchitect of projectontwikkelaar op zoek naar een uitvoerende partner? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Start typing and press Enter to search